Épül a Kubus Design bemutatóterem

2010. 02. 23. | | design, lakberendezés

A munkások jó ütemben haladnak a bemutatóterem kialakításával. Elkészült végre az álmennyezet, amelynek kivitelezése feladta mindannyiunknak a leckét. Végül nagyon-nagyon jó lett, úgyhogy most rettentően elégedett vagyok, nagyon jó érzés. Iszonyúan feldobja a teret, nélküle nem lenne a végeredmény tökéletes.

DSC_0431

Ezen a képen már kész a festés és a pink Élitis tapéta is fent van a falon, igaz a fotón nem pinknek tűnik, de az életben az. Annak is örülök, hogy elsőre sikerült eltalálnom a szürke fal színét.

DSC_0432

Ezen a képen az látszik, hogy elrontották a festést és az is szürke lett, aminek fehérnek kellett volna lennie. Ilyenek akkor történnek, ha a tervező elutazik pár napra és a munkások rá sem néznek a látványtervekre, csak emlékezetből dolgoznak.

A kép jobb oldalán látszik a bemutatóterem bejárata. Aki belép, annak először a „bejárati kubuson” kell áthaladnia. Ez szimbolizálja az előszobát.

DSC_0437

A szuper álmennyezet mégegszer. Nem bírok betelni vele. Főleg azok után, hogy napokat átbeszélgettünk, hogyan lehetne a legegyszerűbben és legköltséghatékonyabban kivitelezni. Persze végül meglett a megoldás és a kivitelezés is tökéletesre sikerült.

DSC_0441

Ezt a képet a bejáratból fotóztam. A hátsó falon van a sötétpink Élitis tapéta, az előtte lévő tér lesz a nappalit szimbolizáló rész. A kép jobb oldalán a távolabbi szürke kubus a fürdőszoba, a közelebbi a marketing raktár, ez előtt lesz majd a recepcióspult. A kettő között a konyha kap helyet. A kubusokkal szemben pedig végig üvegportál, azaz kirakat húzódik.

És végül egy kérdés: szerintetek milyen anyagból készült az álmennyezet? Várom az ötleteket!

6 hozzászólás

 1. Dekorella szerint:

  Gipszkarton? Á ez túl könnyű lenne. Szabad a gazda! 😉

  • zaiviki szerint:

   Nikecell hőszigeteléshez való lapokból vágtuk méretre és összeragasztottuk. A plafonhoz erősítettük, majd a festő folyékony tapétával lekente és fehérre festette. Olcsóbb lett, mintha gipszkartonból csináltattuk volna, viszont sok meló volt vele. Dehát valamit valamiért. 🙂

 2. Dekorella szerint:

  Mindenesetre őrült jó lett!

  • zaiviki szerint:

   Szerintem ez a fő látványossága az üzletnek. Már, ami a belsőépítészetet és nem a bútorokat illeti.

 3. Piros. szerint:

  Gratulálok az anyag ötlethez
  Én is nagyon sokat használok EPS és XPS lapokat. Rengeteg mindent csináltam már belőlük / Lámpát, butort, fali polcot, fotelt/ , de ez nem jutott volna eszembe. még egyszer garatula 🙂

 4. zotlan szerint:

  A nikecell az én ötletem volt 🙂 A megvalósítás is nekem jutott :-). Ez persze semmit nem kisebbít a brilliáns ötleten, ami tényleg Vikié! 🙂

  http://www.kubusdesign.hu/concept.aspx