Szülinapi ajándék

2010. 02. 04. | | lakberendezés

Kislányom, Zizi 5. szülinapjára nagy vállalkozásba fogtam. Egy új és egyedi kisasztalt és hozzá való kisszéket szerettem volna neki adni, mert a meglévőt már sikerült leamortizálnia.

Kitaláltam, hogy veszek neki egy sima fehér asztalt és festek rá mintákat az ő kedvenc színével és az én kedvenc színemmel. A két szín a pink és a fekete. Vajon melyik melyikünké…? Elballagtam hát az Ikeába (igen, igen, igen:-) és vettem egy sima fehér asztalt, aztán a Bauhausba, ott pedig vettem pink és fekete vizesbázisú festéket. Gondos tervezés következett. Kicsiben megrajzoltam a mintákat egy papírra, majd ezt felnagyítva rárajzoltam az asztal lapjára.

Ezután jöhettek a színek. Először a pink mintákat festettem fel. Így nézett ki a munka menet közben. Miután megszáradt a pink, felfestettem rá a feketét is.

A végeredmény ilyen lett. Az asztalhoz kapott egy fekete Panton Junior széket. Gondolom, mindenki tudja, melyik az…

4 hozzászólás

  1. bagolyneandi szerint:

    ez az asztal gyönyörü lett, gratulálok! Én óvónő vagyok és van egy 6 éves kislányom, szívesen látnék ilyen asztalokat az óvodában , vagy itthon a Lilla szobájában. Ügyes vagy!
    Andi

  2. zaiviki szerint:

    Kedves Andi,

    köszönöm, nagyon szereti a lányom ezt az asztalt. Igazából még nem gondoltam rá, hogy sorozatgyártásba kezdjek, de már más is mondta, hogy az ő kislányának is jó lenne, úh ha ekkora az igény, akkor most elgondolkodom…:-)

    Viki

  3. Dekorella szerint:

    Tényleg nagyon mutatós az asztal, nem túl csicsás, nem unalmas és tutira egyedi. Szerencsés a kislányod, hogy ügyi anyukája van. Én kétbalkezes vagyok. 🙁 Ennek ellenére gondolkozom a babaszoba bútorának átfestésén, és díszítésén. Majd kiderül leszek-e elég bátor hozzá.

    • zaiviki szerint:

      Köszi, igyekeztem. Szerintem Te is vágjál bele nyugodtan! Ha sablont használsz, akkor tuti a siker, nem lehet elrontani. 😉