Óriás kavics párnák a gyerekszobában

2010. 03. 27. | | lakberendezés

A barátnőm 4 éves kislányának tervezem épp a szobáját, ehhez keresgettem mindenfélét a neten, amikor rábukkantam ezekre a kavics párnákra. Állati jópofák, szerintem minden gyerek imádna bennük hancúrozni, hiszen tökéletes játszótér a lakásban. Bár igazából kortól függetlenül használhatók, és a legjobb bennük, hogy mobilisak, tehát mindenki a saját elképzelése szerint alakíthat ki belőlük egy relaxációs zónát.

A 100% gyapjúból készülő óriáspárnák és puffok különböző méretekben és formákban, valamint a föld színeiben kaphatók. Mivel ezek elég semleges színek, bármilyen stílusú és színvilágú enteriőrhöz tökéletesen passzolnak. A megfelelő méretű térről azonban ne feledkezzünk meg, mert csak akkor néznek ki jól, ha sok van belőlük, ahhoz pedig kell a hely.

A Stephanie Marin által tervezett Livingstones kollekciót egy francia dizájn cég, a Smarin gyártja. A gyerekszobán kívűl persze számtalan más lakberendezési felhasználása is lehet a kavics puffoknak, erre jó példa az alábbi két fotó. Az egyik kép egy görögországi szállodában készült, a másikról nem derült ki, hol fotózták, de gyanús, hogy egy bemutatóteremben.

Köszönöm, hogy hozzászólsz!

2 hozzászólás

 1. zsizsi szerint:

  Szia !

  Nagyon tetszik a blogod, sok sikert kívánok a működtetéséhez ! Eddig is olvasgattam a bejegyzéseidet, de ezeket az óriás kavics párnákat látva már nem álltam meg, hogy ne szóljak hozzá. Nekem is van két kislányom, akik játszótérré alakítják nap mint nap a lakást, főleg a nappalit. Sajnos azonban nem túl nagy a tér nálunk, mint általában a magyar családok otthonaiban. Viszont ilyen kavics párnákat szívesen vennék nekik, biztosan nagyon élveznék a velük/ rajuk való hancúrozást….szóval két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: vannak-e kisebb méretűek is a kavicsok között, illetve van-e tipped, hol lehet ezeket megvenni Magyarországon ? Előre is köszi a választ !

  • zaiviki szerint:

   Kedves Zsizsi,
   a kavicspárnákat tudtommal még nem lehet itthon kapni sajnos. A méreteket a gyártó honlapján tudod megnézni, itt.