iSaloni 2010 nemzetközi bútorkiállítás Milánóban

2010. 04. 20. | | design, lakberendezés

Ha szokásom szerint repülővel mentem volna Milánóba, valószínűleg még mindig ott lennék. És Ti sem olvashatnátok még a milánói bútorkiállításról szóló beszámolómat. Mivel azonban múlt héten két nemzetközi lakberendezési kiállítást is meglátogattam, egyszerűbb volt kocsival nekiindulni. És bár fárasztó volt, végül megérte – minden szempontból.

Az iSaloni méreteit nem tudjátok elképzelni. Annyit kell gyalogolni, hogy az a nap végére már szabályosan fáj. Ez az a hely, ahol a nők csinosan felöltöznek, de a lábukra tornacipőt húznak, mert másképp nem lehet kibírni. Olyan méretek és annyi kiállító van jelen, hogy napok alatt sem lehet az egész területet bejárni. Nekem idén három napom volt, hogy feltérképezzem az új trendeket és testközelből érezzem, mi is az a nagybetűs DESIGN. Ezen a kiállításon mindenki jelen van, aki valamit is számít, számítani akar vagy arra vár, hogy számítson. Egyébként egy ilyen kiállítás meglátogatása egy lakberendezőnek nem elsősorban arra jó, hogy csodaszép bútorokban és enteriőrökben gyönyörködhessen, hanem arra, hogy inspirálódjon és feltöltődjön. Na és persze úgy tér haza, hogy ismeri a nemzetközi trendeket és tudja, merre van az irány. Még akkor is, ha itthon ez az irány nem mindig ugyanaz…

…folyt. köv.

Addig is itt az első adag kép. Jó nézelődést!

[nggallery id=6]

7 hozzászólás

  1. […] iSaloni 2010 nemzetközi bútorkiállítás Milánóban […]

  2. Kinga szerint:

    Szia! Nagyon tetszik a blogod Végre találtam egy oldalt, ahol ennyi képet találtam a Saloniról. Nagyon vágytam rá ,de nem volt lehetőségem kimenni. Köszönjük a tudósítást.

  3. Niki szerint:

    Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy felhasználhatom egy-két képedet egy internetes portálon?

  4. Niki szerint:

    Természetesen! Köszönöm, amint megjelenik ide belinkelem!