A Coro italia kültéri bútorai

2010. 05. 04. | | lakberendezés

Hamarosan itt a nyár és nyáron szeretünk kint lenni a kertben vagy legalább a teraszon. Ezért most jöjjön egy újabb kerti bútoros bejegyzés. Egy régebbi postban már írtam Patricia Urquiola teraszbútorairól, amelyet a B&B Italiának tervezett. Most a CORO Italia bútorait mutatom meg. Ez szintén egy olasz bútorgyártó cég, de ők még nem olyan nagyok, mint az előbb említett B&B Italia. A Coro kifinomult ízlésű közönség számára tervezett egyedi kialakítású darabokkal van jelen a piacon.

A Coro formába önti a múló idő ritmusát. Tárgyakat alkot, amelyek szabad értelmezést adnak az enteriőrnek és az exteriőrnek egyaránt. A felhasznált anyagok kiváló minősége és tartóssága mára a Coro védjegye lett.

Ez a Pergola nevű pergola, amelyet akár egyedi méretre is elkészítenek és több színből is lehet választani. Az idei milánói bútorszalonon rukkoltak elő egy olyan szövettel, amely nem engedi át a vizet, tehát esőben is ücsöröghetünk a pergolánk alatt.

A Stefano Gallizioli által tervezett Nest szófa, mint azt a neve is mutatja, leginkább hívogató fészekhez hasonlít. Nagyméretű párnáival kényelmes, pihentető relaxációs teret alkot. A háttámla szatén fényű rozsdamentes acél vázát vízálló pvc zsinórral szőtték be. A párnák huzatai kültéri használatra alkalmas speciális szövetekből készülnek. Nagy előnyük, hogy a párnákat esőben is kint lehet hagyni, hiszen speciális töltetükön átfolyik a víz, az eső elmúltával pedig gyorsan megszáradnak.

Ezek is a Nest kollekcióba tartoznak, pihenőszékek terracotta színben.

Szintén Nest, de íves háttámlával, fehér színben. Igazán elegáns.

A Coro kollekciójában napágyak is találhatók. Egy kis asztallal egymáshoz is lehet őket kapcsolni. Ilyenkor pénzfeldobással kell eldönteni, ki nézzen a nap felé.

A szófákon és napágyakon kívűl asztalokat, székeket, napernyőket és mindezekhez passzoló virágládát is gyártanak. A Coro bútorait itt tudjátok élőben megnézni és megvásárolni.