Sarkozy pecója

2010. 07. 29. | | lakberendezés

Sarkozynek ugyan Sarkozy, de ez a lakás Nicolas Sarkozy féltestvérének Olivier Sarkozynek a tulajdonában van. A nemrég felújított loft ház New Yorkban, az Upper East Side-on található, értéke közel 12 millió dollár. Ebben a házban lakott több mint 30 éven keresztül Richard Avedon amerikai fotóművész is. A felújításra 2 millió dollárt költöttek, de Sarkozy most el akarja adni, mert egy nagyobb térrel és több falfelülettel rendelkező házat szeretne Manhattanben a gyarapodó festménygyűjteménye számára. Hátha tudok segíteni. 🙂 A ház ötszintes, a kert (vagy nagyméretű terasz) csupán kettő. Nekem mondjuk nem kéne ötszintes ház, nincs kedvem állandóan fel-le rohangálni. De ettől függetlenül érdekes ez a ház, na. Nézzétek.

Nektek hogy tetszik?

4 hozzászólás

  1. mevrim szerint:

    Oké, oké, szereti, ha elfér.. Na de 5 (!!) szint minek?! ELképzelem, hogy csörög a telefon és vagy meg se hallja, vagy meg se találja… 🙂

    • zaiviki szerint:

      …és amikor a földszinten felveszi a cipőjét és a kabátját, felöltözteti a gyereket, akkor derül ki, hogy az alvós állat fentmaradt az ötödiken…:)

  2. aletta szerint:

    Nekem a lila konyha, a türkiz fürdő és a lila-türkiz kanapé bejön. Jó, a világító “i” is jöhet.
    Érdekes egy enteriőr. Érdekesen eklektikus. Szerintem a tervező nem tudott dönteni sok dologban, így beledöntött sok dolgot.

  3. Ildikó szerint:

    Teljesen jónak érzem, számomra pont az eklektikussága miatt harmonikus.
    A zöld ajtóról és az állandóan ismétlődő szuper unalmas étkezőről lemondanék, de a többi jöhet.:-)