Möbelkunst buli

2010. 11. 19. | | design

A Möbelkunst nagyszabású bulit rendez új raktárának megnyitója alkalmából 2010. november 28-án, amelyre mindenkit várnak, akit érdekelnek az 1950-80-as évekből származó bútorok, lámpák és egyéb kiegészítők.

A Möbelkunst egy nyolc év alatt kialakult designbútor és ajándéktárgy gyűjtemény. Eredeti vintage darabokat kínál elérhető áron az ’50-’80-as évekből, leginkább skandináv tervezőktől, de előfordulnak máshonnan érkezett, és magyar iparművész munkák is.
Tárgyak történettel, amelyek között majdnem minden megtalálható, ami egy lakásba vagy irodába kellhet: híres tervezők kultikus tárgyai és ismeretlen, de stílusos darabok is, bútorok, lámpák, kiegészítők, plakátok, apró használati- és dísztárgyak.

A Möbelkunst szerint: a célunk az, hogy ezek a csodálatos tárgyak, amiket annyira szeretünk, és amelyeket oly sok évig örömmel gyűjtöttünk, az általunk szervezett egész napos design vásárok jóvoltából újra minél több otthonba bekerüljenek. Most méltó helyet is találtunk a sok szép dolognak, és szeretnénk ha velünk örülnél!

A programok tekintetében gondoltak mindenkire:

A számtalan új szerzemény mellett a falakon GOBE Sófalvi Imre minitárlata látható majd, a raktárban kialakított műhelyben élőben láthatjátok majd, ahogy egy restaurátor felújítja a darabokat, és ha szeretnéd megörökíteni azt, hogy ott jártál, készítenek Rólad egy fotót Eero Aarnio híres BALL gömbszékében.

A Design Hét alatt én is csináltam egy ilyen képet az említett fotelben:

Éhségedet a Nemsüti szendvicsbár egészséges alapanyagokból, frissen készített finom ételei, szomjadat a helyben melegített forralt borral olthatod. A kicsiknek gyereksarok.

Dj-k: Elliot és Suhaid

Az új cím: Budapest, IX. kerület Földvári u. 4. (villamossal: 2-es villamos Közvágóhíd végállomásától 10 perc gyalog, busszal: Boráros térről fekete 23-as és 54-es busszal 4. megálló)

Az időpontot ne felejtsd beírni a naptáradba: 2010.11.28., nyitva 10:00 és 18:00 óra között.