Enteriőr inspirációk

2011. 05. 17. | | lakberendezés

Itt vagyok újra egy rövid kihagyás után, amelyre egészségügyi okokból kényszerültem. Mivel még kímélő üzemmódban vagyok, ma – tőlem szokatlan módon – egy “kevés szöveg–sok kép” bejegyzést láthattok, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. Egy lakberendező ennyit minden körülmények között megtehet.

A képeket egytől-egyig az általam sokra tartott brit enteriőrfotográfus, Richard Powers munkáiból válogattam. Fotográfiáit lenyűgöző tájak és kompozíciók jellemzik. Amikor megkérdezték tőle, hogy miért specializálódott enteriőrök és épületek fotózására, azt válaszolta, hogy ez egy természetes kiválasztódás volt, ő ehhez a témához vonzódik igazán, és rettenetes divatfotós lett volna belőle. Hát ezt nem tudhatjuk, de szerencsés ember, mert “hivatalból” beutazhatja az egész Földet és csodálatosan berendezett enteriőrökben végezheti a munkáját. A fotóit nézegetve rájöttem, hogy bosszantóan rendben vannak, már-már tökéletesek. Gyönyörűek és tiszták a terek, minden képéből harmónia és nyugalom árad. Nyilván nem csak a fotós érdeme. Mit gondoltok?

Képek: itt

Egy komment

  1. […] fotósorozattal kápráztatta el olvasóit egy brit enteriőrfotós portfóliójából. Érdemes itt inspirálódni, mert némelyik lakás valóban lélegzetelállítóan szép! Címkék:Art, Belsőépítészet, […]