Könyvek, könyvek, könyvek és megint csak könyvek

2011. 08. 24. | | lakberendezés

Nemrég készítettem egy összeállítást különböző izgalmas polcokról, ha még nem olvastátok, itt megtehetitek. Abban a bejegyzésben csak a polcok, maguk érdekeltek, most viszont tettem rá könyveket is, azaz olyan enteriőröket gyűjtöttem, amelyek a könyvek lehetséges tárolását mutatják be.

Sokat gondolkodtam ám ezen, és arra jutottam, hogy nagyon praktikus, ha a könyveket egy zárt, üvegajtós szekrénybe tesszük, mert így megspórolhatjuk az állandó portörlést és még mutatós könyvszekrényhez is jutunk. De ettől függetlenül is létezik sokféle megoldás, különleges és extrém helyek, mint például egy működésképtelen kandallóban kialakított könyvespolc vagy a praktikus, helytakarékos ötlet, a lépcsőfokok közé helyezett polcok. De az is izgi, ha nem a hagyományos vízszintes és függőleges osztást választjátok. És nem utolsósorban attól szép egy könyvespolc, ha jó sok könyv van rajta, nemde?

 

 

Egy komment

  1. […] trükkös könyvespolcok világába kalauzolt el minket a héten. Bizton állíthatom, ha elolvasod ezt a bejegyzést, fogsz benne újdonságot, trükkös megoldást találni. Könyvrajongóknak […]