A Stúdió Dizain honlapja

2012. 09. 27. | | lakberendezés

Mialatt a blog megújult, a Stúdió Dizain-nak is elkészült a honlapja. Természetesen hasonlóan letisztult és átlátható oldalt szerettem volna, mint az új blog, és úgy gondolom sikerült összehozni. Időről időre felkerülnek majd ide is a legújabb munkáink, először csak látványrajz formájában, aztán reményeim szerint a szépen befotózott enteriőrök is. A rólunk oldal például így néz ki:

Az oldalt a studio.dizain.hu címen éritek el, katt a címre! A honlaphoz a referencia fotókon és a látványrajzokon túl szükség volt pár fotóra, ezért felkértük a Subjective Photography-t, hogy készítsenek rólunk pár képet. A végeredmény még a vártnál is sokkal jobban sikerült, ezért most szeretném megmutatni, milyen profi képek születtek kolléganőmről, Kemény Erzsébetről és rólam. A fotózás helyszínéül egy valahavolt, régi lovardát választottunk, amely most műemlék védettséget élvez, ezért pusztulófélben van, de még így is gyönyörű. Jó lenne, ha megmentené valaki, micsoda loft lakásokat lehetne belőle kialakítani!

A profi képeket köszönjük Tündinek és Lacinak! A honlap programozását pedig Marton Tominak!

3 hozzászólás

 1. KissJózsi szerint:

  Sziasztok!

  Besza….s, hogy milyen jók lettek a képek… 🙂
  No persze nem csak a fotósnak gratula… Ti is kellettetek hozzá …

 2. Klein Kinga szerint:

  Fú, nagyon jó lett, gratulálok! Persze nem vagyok meglepve, a szokásos igényességedet és hozzáértésedet látom az egész hátterében.
  Puszi !