Dizain Workshop álló- és mozgóképekben

2012. 10. 10. | | lakberendezés

Ígéretemhez híven elmesélem és bemutatom az újrahasznosítós workshopunkat. Nagyon klassz és ötletes alkotások születtek, jó volt látni, ahogy a résztvevők lelkesen belevetették magukat a munkába. Sokan készítettek poháralátétet, szalvétagyűrűt, de a legnagyobb sláger a tányéralátét készítés volt, ugyanis felszerelkeztünk egy laminálógéppel.

Az alátétek úgy készültek, hogy régi magazinokat lehetett szétvagdosni és abból kollázsokat készíteni, amiket aztán lelamináltunk. A másik technika az irodai “bugyi” típusú dossziéból varrással készült alátét gyártása volt, ezt kevesebben választották, pedig megígértük, hogy segítünk megvarrni. Volt, aki kávékapszulás dobozból szalvétagyűrűt készített, és volt, aki a fekete ponyvából és újságpapírból készítette el a kollekcióját. Akiknek nem jutott hely az asztaloknál, azok a kanapén és a földön dolgoztak. A hangulat nagyon jó és kifejezetten inspiráló volt, gondolom, ezt a házi készítésű sütiknek is köszönhetjük… 🙂 Nézzétek meg a képeket, a poszt végén van a videó!

Névjegykártya-tartó Design Hét programfüzetből:

A lányomat és a barátnőjét is beszippantotta az inspiratív hangulat. 🙂

A workshop résztvevőinek egy pici csomag házi készítésű sütivel kedveskedtünk a nagy meló után. A csomagolást régi magazinok kitépett lapjaiból varrtuk:

A workshopról készült egy klip is, köszönet érte a bildwerknek!

Az elkészült alkotásokat alkotójukkal együtt a dizain facebook oldalára tettem fel, nézzétek meg! Köszönjük mindenkinek a részvételt! Reméljük, jöttök legközelebb is!:)