Firkafal a fürdőszobában

2013. 12. 10. | | lakberendezés, referenciák

Hogy kerül a firkafal a fürdőszobába? Úgy, hogy nem találtam neki helyet a gyerekszobában. A gyerek fürdőben viszont pont volt egy fal, amivel valami más akartam kezdeni. Először arra gondoltam, hogy vinyl tapétát kellene felrakni, ne legyen már körbecsempézve az egész, de aztán rájöttem, hogy ide kell tenni a firkafalat. Közel van a víz, egyszerűbb letakarítani stb. Akkor miért is ne?

Kicsit szokatlan, tudom, de úgy tűnik működik. A krétafalra a rajzokat több napig készítettük a lányommal, amíg elégedettek nem lettünk a végeredménnyel. A koncepció az volt, hogy tengeri élővilágot pingálunk, mindenféle létező és általunk kitalált halakkal, tengeri csillagokkal, korállal, csigákkal, medúzával és különböző növényekkel. Most egészen úgy néz ki, mintha rajzos tapéta lenne, nem? Egyelőre marad is így, mert sokat dolgoztunk vele, idén biztos nem készül karácsonyos dekoráció…

Fotók: dizain

Ha tetszett  a bejegyzés, csatlakozz a Dizain Facebook csoportjához ITT!

7 hozzászólás

 1. Keresztesy Gabi szerint:

  Szia,

  Nagyon klassz a fürdőszoba!
  Mi építkezünk, ezért érdekelne, hogy honnan szereztétek be a fehér ajtókat? Ilyet keresünk.

  Köszi és üdv.

  Gabi

 2. K.Zsófi szerint:

  Szia!

  Szép és ötletes a fürdő, gratulálok.:)
  Szeretném megkérdezni a padló márkáját. Jól látom, hogy ez egy élvágott padló? A gyakorlatban ez jól működik, mármint valóban nem koszolódik a fuga?

  Köszönöm előre is a válaszod:
  Zsófi

  • zaiviki szerint:

   Szia Zsófi, köszönöm! 🙂

   Sajnos a padló márkáját nem tudom megmondani, mert egy közületi beruházásból megmaradt lapokat vettem meg egy közvetítőn keresztül. De jól látod, retifikált a lap, 2 mm-es fugával tudták lerakni a mérete miatt (45×90 cm), ekkora lapoknál már lehet 1-2 mm méretkülönbség. Mivel a házban csak mezítláb (zokniban) járkálunk, nem igazán vettem észre, hogy koszolódna.

   Üdv,
   V.

   • K.Zsófi szerint:

    Szia!

    Ahhhh, ilyen az én formám, teljesen beleestem ebbe a lapba. Esetleg, ha maradt még abból a közületi beruházásból, akkor lecsapnék rá márka nélkül is;-)

    A falforgatókban leszel még? Nem vagyok egy rajongó típus, de nagy kedvencem lettél…:-)

    Zsófi

    • zaiviki szerint:

     Szia Zsófi!

     Sajnos nekem is csak 2 db lapom maradt és állítólag nincs is több. De majd utánakérdezek.
     A Falforgatókban nem leszek többet, befejeztem. De itt megtalálsz! 🙂

     Üdv,
     V.