A legcukibb babaszoba lámpa

2014. 06. 12. | | lakberendezés

Tegnap jártam a barátnőmnél, aki mellesleg a kolléganőm is. Van már pár közös projekt mögöttünk és most is dolgozunk együtt egy munkán. Ő most éppen kisbabát vár, nemrég készült el a babaszobájuk, amit tegnap meg is mutatott. Odavoltam érte, persze nem is vártam mást, mint amit láttam! Mondtam neki, hogy majd szeretném az egész szobát is egyben befotózni, hogy meg tudjam mutatni itt a blogon, mert annyira tök jó lett. Most sajna nem tudtam, mert nem volt nálam normális fényképezőgép. De a lámpát a telefonommal muszáj volt lefotóznom, mert annyira egyszerű, ugyanakkor különlegesen édes lett… tudjátok, hogy amúgy is van ez a lámpák iránti becsípődésem.

A pillangós lámpa a Karcsi Papírboltjában kapható dekorációs függesztékből és természetesen tilka textilkábelből, valamint porcelán foglalatból készült. Lizy a foglalat fölött egyszerűen csak hozzáerősítette a textilkábelhez a drótot, így a spirál alakzatú drót közepére került az izzó. Annyira aranyos lett szerintem, pont olyan, mintha a pillangók a fényre odagyűltek volna az izzó köré. A pillangós füzér egyébként kilenc színben kapható, úgyhogy fiú és lányszobába is elkészíthető. Megcsináljátok?

A fotók telefonnal készültek, elnézést kérek a minőség miatt.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Dizain Facebook csoportjához ide kattintva, hogy első kézből értesülj az új bejegyzésekről és egyéb dizain hírekről.