DIY függeszték mécsestartóból

2014. 06. 11. | | lakberendezés

Már megint egy lámpabúra. Nem tudok és nem is akarok ellenállni ennek a szokásomnak, hogy mindenben lámpabúrát látok. Ezúttal a saját fürdőszobánkban lógó meztelen neonsárga tilka kábelekre kerültek fel búrák, amelyeket eredetileg mécsestartóként árultak.

Az IDdesignban nézelődtem épp, amikor rátaláltam erre az áttört fém mécsestartóra. Nagyon tetszik a festése, egy kicsit betonhatású és kopottas, nem utolsó sorban szürke, ami nekem pont jól jött, mert illik a neon sárga zsinórhoz és az amúgy is fehér-szürkére hangolt fürdőszobához. Mivel a csupasz tilka kábelek porcelán foglalattal már egy ideje ott lógtak a fürdőben, csak annyi volt a feladat, hogy ki kellett fúrni a cucc alját, hogy át lehessen vezetni rajta a kábelt és összeszerelni az egészet. A fürdőszoba plafonján egy kiállás van középen, onnan van elvezetve több irányban a kábel. A gipszkarton álmennyezetbe pedig csak egy kampót csavartunk be, arra van feltekerve a kábel.

A mosdószekrény egyébként régebben barna volt, de mostanra átalakult. Kíváncsiak vagytok a történetére? És arra, hogy mi van a mosdószekrény mögötti falon? 🙂

8 hozzászólás

  1. Dóra szerint:

    Kedves Viki! Persze, hogy kíváncsiak! Üdv, D

    • zaiviki szerint:

      Szia Dóra, akkor elő kell bányásznom valahonnan a régi fotókat. 🙂 De addig is elárulom, hogy a mosdószekrény mögötti falon nem csempe van, hanem vynil tapéta, amelynek nagy előnye, hogy lemosható és letörölhető róla a ráfröccsenő víz.

  2. Hehe, ezt a mécsestartót én esernyőtartónak tettem be egy lakásba és ha nem esernyő, akkor selyemvirág van benne. 🙂
    Szép lett, várjuk a folytatást!

    • zaiviki szerint:

      Na, de hogyan bír megtartani egy esernyőt? Annyira nem nagy azért. A selyemvirágot értem. És támogatom. 🙂

  3. Gabikam szerint:

    Johet a folytatas!!!