Nyílt nap lesz 2014. november 14-én

2014. 11. 12. | | lakberendezés

Ezen a héten pénteken, november 14-én nyílt napot tartok itt a blogon. Évek óta írom és szerkesztem a dizain blogot és arra gondoltam, hogy Titeket, Kedves Olvasók egy kis figyelmességgel ajándékozlak meg köszönetképpen. Hogy mit jelent ez? Azt, hogy lakberendezés témában kérdezhettek tőlem bátran, és én igyekszem majd minden kérdésre válaszolni.

Egyszerűbb kérdéseket nyugodtan írjatok majd a péntek reggel megjelenő poszt után kommentben, ha pedig fényképpel vagy rajzzal illusztrált kérdésetek lenne, azt küldjétek légyszi e-mailben a kapcsolat menüpont alatt megtalálható címemre.

Kérdezhettek bármivel kapcsolatban, ami a lakberendezés témakörébe belefér. Nemrég kaptam egy levelet egy fiatalembertől, aki fényképeket küldött nekem a készülő kocsmájáról. Leírta, hogy hová mit gondolt és kérte a véleményemet a színekkel és a felületekkel kapcsolatban. Hasonló egyszerűbb kérdéseket várok Tőletek is, színekkel, burkolatokkal, lámpákkal, stílussal stb. kapcsolatban. Amire biztosan nem tudok válaszolni, az a teljes átfogó lakberendezési koncepció kérése és teljes szobák/lakások kialakítása. Olyan kérdéseket várok, amire kb. 10 perc alatt tudok válaszolni, így talán mindenkire jut majd idő.

A kérdések mennyiségétől függően elképzelhető, hogy nem mindent tudok majd pénteken megválaszolni, de a hétvégén igyekszem majd mindenkinek visszaírni. Kérdezni viszont csak pénteken éjfélig lehet. 🙂

Hajrá, kérdéseket megfogalmazni, fotókat elkészíteni!