5+1 cuki gyerektapéta

2016. 04. 10. | | lakberendezés

Mivel az elmúlt időszakban több gyerekszobát is terveztem, rengeteg tapétakatalógust átnéztem és egy csomó cuki gyerektapétát találtam. A kedvenceimből hoztam most egy válogatást, hátha épp aktuális nektek. Én nem is tudom, melyiket választanám, ha aktuális lenne…

1. Magic Animal

Ez az állatkás tapéta a Scion Guess who? kollekciójából való, kétféle alapszínnel kapható, feketével és fehérrel. A fekete ütősebb szerintem, de nagyon bátornak kell lenni hozzá. Tök aranyos a grafikája.

Scion-Guess-who-animal-magic-wallpaper   

Scion Guess Who? tapéta

Scion Guess Who? tapéta

Scion Guess Who? tapéta

2. Felicity Flamingo

Ez a flamingós tapéta is a Scion terméke, szintén a Guess who? kollekcióból. Egyértelműen rózsaszín imádatban élő kislányoknak való. Annyira tetszenek a kajla flamingók!

Scion Flamingo

Scion flamingo

3. Mr. Fox

Az én nagy kedvencem ez a rókás tapéta szintén a Sciontól, a Spirit & Soul kollekcióból. Igaz, ez eredetileg nem gyerek kollekció, de szerintem egy letisztult fiúszobába tökéletes, ahogy a fotókon is láthatjátok. Kétféle méretben vannak a rókák, egy kisebb és egy nagyobb változatban. Hmmm, ha fiam lenne… 🙂

Scion fox tapéta

Mr. Fox tapéta

scion-fox

4. Reggie Robot

Reggie, a robot is nagyon cool, még akár egy nagyobb fiú szobáját is fel lehet vele dobni. Ezt a tapétát a Harlequin All about me kollekciójában találtam. Háromféle alapszínben létezik, lime, bézs és sötétkék.

reggie-robot2

reggie-robot1

reggie-robot

reggie-robot3

5. Madárkák

Egy ízig-vérig csajos tapéta következik, cuki madárkákkal és baglyokkal. Ez is a Harlequin terméke, a What a Hoot kollekcióból. Háromféle alapszínben rendelhető, és kapható hozzá szintén madárkás textil is. De azért túlzásokba ne essetek!

What A Hoot tapéta

what-a-hoot1

what-a-hoot2

what-a-hoot3

5+1. A kakukktojás.

Tapétának ugyan tapéta, de csak egyetlen csíkként értelmezhető, nem lehet beborítani vele egy egész falat. Ráadásul mágneses, ezért fel lehet rá mágnesezni kisebb képeket, emlékeket. Sokféle állatkával létezik, nekem a cica, a nyuszi és a ló tetszik a legjobban, talán mert az én lányomnak ezeket tudnám elképzelni. A gyártó a Groovy Magnets, itthon a Classhome forgalmazza.

Groovy Magnets cicás tapéta

Groovy Magnets paci

Groovy Magnets nyuszkó

Fotók: Scion, Harlequin, Groovy Magnets

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd a Dizaint a Facebookon és az Instagramon is!