Ikea plüssjáték tervező pályázat gyerekeknek

2016. 10. 31. | | lakberendezés

Programajánló: Ismét várja az ifjú formatervezőket az IKEA

Az IKEA harmadik alkalommal szervezi meg az Ifjú Játéktervezők Nemzetközi Rajzversenyét. A pályázat keretében bárki létrehozhatja álmai játékát, hiszen a vállalat a legjobb rajzokból valódi puha játékokat készít, amelyek világszerte kaphatóak lesznek az áruházakban. Az IKEA célja, hogy a limitált kollekció minden egyes darabjának eladásával az IKEA Foundation hátrányos helyzetű gyermekek támogatását célzó munkáját segítse. Nevezd be Te is a gyermeked!

IKEA Plüssjáték tervező pályázat

November 3-a és 5-e között várja a gyerekeket délelőtt 10-től este 8 óráig az IKEA budapesti és budaörsi áruházaiban. A lakberendezési vállalat ugyanis ismét arra vállalkozott, hogy megelevenítse a gyermekek képzeletének szülötteit. Az Ifjú Játéktervezők Nemzetközi Rajzversenyén előzetes regisztráció nélkül vehetnek részt a kis művészek IKEA FAMILY tagsággal rendelkező szüleikkel együtt, hogy megtervezzék álmaik játékát és ezzel más gyermekek életét tegyék teljesebbé.

A rajzok témáját illetően nincsenek megkötések, a tavalyi nyertes munkák között szerepel piros baktérium, béka-malac-majom, ikermadár, de kék kutya is. A legabszurdabb elképzelés is megvalósulhat, hiszen a gyermekek és a fantázia világában minden lehetséges, nincsenek határok. A tavalyi megvalósult plüssfigurák már kaphatók az áruházakban. Ilyenek:

IKEA plüssjáték tervező pályázat

IKEA Plüssjáték tervező pályázat

IKEA Plüssjáték tervező pályázat

IKEA Plüssjáték tervező pályázat

Az IKEA munkatársaiból álló zsűri áruházanként 20 rajzot választ majd ki november 7. és 13. között, amelyeket feltöltenek a vállalat weboldalára. A rajzokból ezután az IKEA FAMILY tagok szavazhatnak november 18. és 28. között, így a legjobb 4 rajz jut tovább a nemzetközi döntőbe. A mindent eldöntő utolsó fordulóban az IKEA Svédországban a nemzetközi mezőnyből választ majd tízet amelyeknek alkotóit 2017. januárjában értesítenek arról, hogy a rajzukból valódi játék készül majd, és ezeket a következő karácsony előtt időszakban szintén meg lehet vásárolni.

Nézzétek meg a videót az IKEA pályázati felhívásáról:

Fotók: IKEA

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Dizain Facebook oldalához ide kattintva, az Instagramon pedig ITT találsz.