Podcast csatornát szoktál hallgatni?

2019. 01. 31. | | lakberendezés

Még decemberben keresett meg Csorba Anita és Szlafkai Évi a Nők az úton podcast csatornától, hogy szeretnék, ha én lennék az egyik adásuk vendége. Örömmel mondtam igent, a témát pedig közösen találtuk ki. Mi más lehetett volna, mint a minimalizmus és az ahhoz kapcsolódó gondolatok? Erről igazán őszintén tudok beszélni.

Nők az úton Zai Vikivel

Nem tudom, mennyire szoktatok podcast csatornákat hallgatni, szerintem nagyon jó tartalmakat lehet elcsípni, kifejezetten jó főzés, takarítás vagy vezetés közben hallgatni. A Nők az úton csatornán is izgalmas témákat találtok, érdemes körülnézni, kezdjétek mondjuk az én adásommal IDE KATTINTVA.

Anitát régóta ismerem, annak idején kb. egyszerre kezdtünk el blogolni a többi blogger barátunkkal együtt, és nagyon jó érzés, hogy ez a kis csapat ennyi éven keresztül is megmaradt bloggerbarátnak. Azért a való életben is szoktunk ám találkozni, időről időre összefutunk plédául rendezvényeken.

Anitáéknál a felvétel alatt nagyon jól éreztem magam, úgy érzem, hogy sokmindent tudnék még mondani a témával kapcsolatban. Azt hiszem, posztok formájában közzéteszem majd itt, vagy írjak inkább egy könyvet? 🙂