Minimalista mobilház mindenkinek

2010. 03. 17. | | design, életmód

Végre itt van egy mobilház, amely nem csak praktikus, de szép is. Sőt, még a manapság divatos fenntartható építkezés elveinek is megfelel. Zöldtetős, alternatív energiákat használ, és az építésekor felhasznált alapanyagok egy része újrahasznosítható. Ez a Domino Mobilház. Kinézetre nagyon vagány, igazi huszonegyedik századi minimalista épület. Egészséges, funkcionális terekkel rendelkezik, így képes biztosítani azt az életminőséget, amelyet egy tradicionális kőház. Szerkezeti megoldásainak köszönhetően akár egy hónap alatt is elkészülhet otthonunk, a saját igényeink szerinti kialakítással. Feltételezve persze, hogy van hová tennünk.

Egy rétre…

…vagy egy dombra.

Ez a nappali.

Ez a konyha.

Ez pedig a hálószoba.

A Domino Mobilházat élőben a MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont udvarán lehet megnézni.

Forrás: arthitector

8 hozzászólás

  1. smgd szerint:

    Ez a mobilház tényleg szuper. Hol lehet többet megtudni róla?
    Különben meg gratulálok a blogodhoz. Nagyon jól sikerült!

  2. Gabesz szerint:

    Ez a link nem jó. Közben eltűnt a cég? Pedig k. jól néz ki a dolog.

    • zaiviki szerint:

      Bármi megtörténhet, utánanézek, mi van a céggel és jelzek. Egyébként a bemutatóházat ma is láttam a Max City parkolójában.

    • zaiviki szerint:

      Ismét működik a link. Átalakították és még mindig alakítás alatt van szerintem, mert csak 4 kép jött le és zero információ. Pár nap múlva próbáld újra.

  3. szamosi kriszti szerint:

    csak azt szeretném megtudni hogy az ára mennyi,ha tudod és hogyha emberi ára van akkor még azt is hogy ki gyártja.köszönöm

  4. zaiviki szerint:

    Szia, az ára olyan 12-13 millió forint körül volt, amikor én pár hónapja megkérdeztem. A gyártó cég honlapját itt találod: http://dominohaz.eu/

  5. dominoház szerint:

    Hello,
    a kisebbik dominoház 6.950.000 HUF-ról indul, innentől csak a felszereltsége szabja meg az árakat.
    az új honlap most már működik,az adatfeltöltés folyamatosan történik,pár héten belül minden infot megtaláltok,addig pedig a friss honlapon (http://www.dominohaz.eu) található elérhetőségeken feltett kérdésekre, bármikor szívesen és gyorsan válaszolunk.
    üdv,a Domino