Bye-bye 2015, hello 2016!

2015. 12. 31. | | Egyéb

Az idei évben elég kevés bejegyzés született. Tudom, elhanyagoltalak Benneteket és nagyon restellem is. Az ok, bár nem titok, mégsem szeretném közhírré tenni, legyen elég annyi, hogy egy magánéleti változáson vagyok túl és ennek minden eddigi terhét szeretném elengedni ma éjfélkor. Nehéz döntéseket hoztam 2015-ben egy új és boldogabb élet reményében. A döntéseim következményei és az azokhoz tartózó lelki és fizikai problémák leküzdése sok energiámat felemésztette. A lányommal való törődésen, az új családi élet megteremtésén és a munkán kívül nem sok energiám maradt a blogra. Mostanra viszont kialakult az új életem, beállt a rend és ígérem, 2016 egy posztokban teli év lesz, mert nekem is hiányzik nagyon az írás, a blogolás.

Hello 2016!

És most jöjjön egy szubjektív visszatekintés a 2015-ös évre, ezzel talán érzékeltetni tudom, hogy idén is léteztem és éltem. 🙂

Az év kedvenc dala:

John Legend – All of me

Az év kedvenc mozifilmje:

Ex Machina

Ex-Machina

Az év kedvenc sorozata:

Terápia. (Tudom, kis fáziskésésben vagyok.)

Az év legjobb beszélgetése:

Nem tudom, hogy a legjobb volt-e, mert nagyon sokat beszélgettem idén Életem Szerelmével, egyszerűen imádok beszélgetni vele, de most inkább egy baráti beszélgetést említenék, amely számomra nagyon emlékezetes volt. Két barátnőmmel, Ágival és Hellával a Dérynében esett meg. Ugye, emlékeztek Csajok? 😉

Az év legboldogabb nevetése:

A születésnapi bulim utáni órákig tartó beszélgetés és nevetés az ágyban.

Az év legjobb pillanata:

Amikor a lányom karácsony szentestén kibontotta az ajándékát a fa alatt és nem hitt a szemének.

Az év legkínosabb pillanata:

Amikor egy tárgyaláson bemutatkoztam az ügyfél után az irodaház alkalmazottjának is, aki a klímát jött leállítani… 🙂

Az év legjobb tanácsa, amit kaptam:

Ez nem is tanács volt, inkább egy támogatás, ami sokat jelentett nekem. Az Édesanyám mondta, hogy bízik a döntéseimben.

A nap, amit szeretnék újra és újra átélni:

Ősszel egy 12 napos kifejezetten nőknek szóló vállalkozásfejlesztési tréningen vettem részt, amelyet a Seed Alapítvány szervezett. 19 eltökélt vállalkozónővel együtt hallgattuk az előadásokat és csináltuk végig a feladatokat, a programot. A tréning egyéni üzleti terv prezentációkkal zárult. A prezentáció napján felgyülemlett energiákból a mai napig is meríteni tudok, szívesen átélném azt a napot újra és újra. Köszönöm Lányok!

Az év legfontosabb leckéje, amit megtanultam:

Nem szabad halogatni.

Az év legemlékezetesebb utazása:

Ez nehéz, mert három is volt, de talán a leghosszabb út volt a legemlékezetesebb, két emberrel, akit nagyon szeretek: a lányommal és Életem Szerelmével. Az uticélunk pedig a Nissi Beach volt, Cipruson.

Ciprus

Az év legjobb hétvégéje:

Egy október végi kirándulás a Balaton-felvidéken, Szentbékkállára mentünk, a Kőtengerhez és Monoszlóra, a Hegyestűhöz.

By-Bye 2015

A legnagyobb változás az évben:

Költözés egy másik városba és a lányom iskolaváltása. Ja, és egy új családtag érkezése, egy törpe nyuszi képében. Ez itt Lebowski Nyuszi:

Lebowski Nyuszi

A legjobb munka:

Egyet sem szeretnék kiemelni, mindegyik munkát másért szerettem. Összesen 12 projektem volt, ebből 4 fog folytatódni 2016-ban, a többit befejeztem. Remélem, sok új megbízást kapok majd 2016-ban is! Amint be tudom fotózni az elkészült projekteket, fel fogom tenni majd ide a blogra is. Egy kis ízelítő a látványrajzokból.

Dizain munkák

A legérdekesebb kihívás:

Az első igazi könyvben való szereplésem, azaz A Nagy DIY könyvben való alkotói részvétel, a részleteket itt tudjátok elolvasni.

DIY-dizan1

Fotók: Tóth Milán, Zai Viki, Pinterest

Sikerekben és kreativitásban gazdag boldog új esztendőt kívánok Mindenkinek! 🙂

2 hozzászólás

  1. Garai Dóra szerint:

    Szia Viki! Csak sejtettem, hogy ilyesmi lehet a háttérben. Én már 2012-ben is (egy rövid weboldal leállásnál) kitartóan kerestelek. Most is vártam, rá-ránéztem a blogra, hogy írtál-e. Örülök a híreidnek és hogy visszatérsz ide is. (Épp most ajánlottalak egy jóbarátnak :)) Legyen nagyon szép esztendőd, esztendőtök!
    Üdv, D

    • zaiviki szerint:

      Szia Dóra, örülök, hogy nem vesztettelek el, mint hűséges Olvasómat. 🙂 Az ajánlást és a jókívánságot köszönöm szépen. Én is nagyon szép és boldog évet kívánok Neked!
      Üdv,
      V.